03062 м. Київ

вул. Чистяківська, 23

Укупорщік ручний UR - 10

Закручування флаконів - базова технологічна процедура в багатьох сферах: харчової, косметичної, хімічної, а також при виробництві. Щоб в продукт не потрапили зайві домішки, і щоб не стався витік, після завершення розливу потрібно моментально закрити тару.

Одним з ефективних апаратів для закрутки є електричний ручний закупорена UR - 10 від виробника. Основні позитивні якості обладнання - легкість використання і відмінна продуктивність. Завдяки таким особливостям пристрій активно експлуатується на різних підприємствах.

Залишити заявку

Принцип роботи:

Закупорення використовується для закрутки тари із пластику гвинтовими ковпачками. Апарат застосовується для роботи з флаконами вище 40 міліметрів. Доступний діаметр кришечок – 10-50 міліметрів. Точний показник залежить від розмірів тари.

Портативний укупорочний апарат – оптимальний варіант для роботи з невеликими партіями, завдяки чому він користується популярністю на малих і середніх виробництвах. Найбільшим попитом пристрій користується серед харчових, хімічних компаній і підприємств.

Апарат живиться від електричної мережі. Спершу проводиться підключення, після чого встановлюється втулка. Її тип залежить від тари, яка буде закручуватися. Флакон з одягненою кришечкою розміщується в центральній частині укупорочной головки. Після натискання кнопки пристрій переводиться в робочий стан, шийку фіксується, і виконується закрутка.

Переваги роботи:

  • компактність, мобільність, невеликі габарити і маса;
  • висока якість закупореної тари. Його гарантує муфта, яка деформує кришку під час роботи;
  • швидке переналагодження пристрої під тару іншого типу. У комплекті йдуть змінні втулки, які полегшують цей процес;
  • регулювання потужності закрутки. Апарат оснащується відповідним регулятором;
  • механізм дозволяє легко і швидко відкручувати / закручувати кришечки різного розміру;

Універсальність:

Укупорочная головка має оригінальну конструкція, завдяки чому підходить для закручування тари різної висоти. Крім того, пристрій працює з широким діапазоном розмірів горлечка.

Комплектація:

  • конструкція рама;

  • реверс;

  • змінна головка;

  • мережевий індикатор;

  • кнопка запуску;

  • регулятор зусилля;

  • блок керування швидкості обертання;

Доукомплектація за запитом:

  • адаптована конструкція під вимоги замовника.
Технічні характеристики
Модель: UR - 10
Виконання кришок: для круглих гвинтових кришок діаметром від 10 мм. до 50 мм.
Продуктивність: 20 - 40 штук на хвилину
Тип приладу: ручний електричний
Режим роботи: напівавтоматичний
Матеріал виконання: сталева рама - конструкція, що не іржавіє п'єдестал під тару
Конструктивні особливості: регулювання троса по висоті з фіксацією, регулювання зусилля закручування, змінні головки
Галузі застосування: харчові, хімічні, парфумерні, косметичні
Електроживлення: 220V - 50W
Ступінь захисту: IP 31
Вага конструкції: 10 кг.
Габаритні розміри: Ш 300 мм. х Г 350 мм. х В 1200 мм.
Гарантія: 12 міс.
Виробник: Україна Технолог Плюс

Інформація

Перистальтична танція DS 50 для подачі пивної добавки при виробництві пива

Перистальтична танція DS 50 для подачі пивної добавки при виробництві пива

Застосування перистальтики з аналізатором газів

Застосування перистальтики з аналізатором газів

Системи автоматичного та напівавтоматичного дозування

Системи автоматичного та напівавтоматичного дозування

Системи дозування і харчові насоси

Системи дозування і харчові насоси