03062 м. Київ

вул. Чистяківська, 23

Устаткування для харчової промисловості

 У сучасному виробництві продуктів харчування для успішного ведення бізнесу необхідне якісне обладнання для харчової промисловості із високоякісних матеріалів, що відповідають санітарним стандартам.

Основні умови при підборі обладнання

 Ряд обов'язкових умов, які необхідно враховувати при виборі техніки обробки вироблених продуктів. Важливим є розмір приміщення цеху, бюджет компанії, асортимент та обсяги продуктів, а також організація процесу виробництва з використанням передових технологій та грамотний підбір відповідних машин та обладнання.

Машини для збивання

Компактні та функціональні машини для збивання забезпечать якісне змішування продукту та високі виробничі характеристики, вони обладнані зручною системою регулювання. Представлені моделі дозволяють підібрати оптимальний варіант за обсягом чаші та швидкісним показниками.

Кухонні комбайни

Багатофункціональна кухонна машина включає потужну м'ясорубку, кремозбивну техніку і овочерізку дозволить оптимізувати процес приготування продукту, заощадить електроенергію і трудовитрати. Широкий спектр налаштувань установки розширює сферу її застосування та асортимент оброблюваного продукту.

Тістоділителі та хліборізки

Тістоділителі та хліборізки – досить затребувані машини в кондитерському, пекарському та виробництві, ресторанах та закладах громадського харчування.

Переваги професійних машин для харчової промисловості

Надійність та стабільність безперебійної роботи при великих обсягах забезпечені виробником усіх представлених моделей обладнання для харчової промисловості.